12 de març 2012

PARTICIPA

ARA TU TAMBÉ POTS ESCRIURE AL VÀLVULA.
Només has de enviar-nos un correu a valvuladefugida@gmail.com sol·licitant-lo i tenir un compte Google (Gmail, Gigamail,etc) o Blogger.
Pots parlar del que vulguis i els missatges quedaran a la pàgina principal durant 15 dies, amb possibilitat de ampliar-se segons l'audiència.
Els temes proposats seran publicats per ordre de recepció i intercalats amb els directament convidats per Vàlvula de Escape.
Volem escoltar-vos, atreveix-te, destapat i parla.

AHORA TÚ TAMBIÉN PUEDES ESCRIBIR EN VÁLVULA.
Solo has de enviarnos un mail a valvuladefugida@gmail.com solicitándolo i tener una cuanta Google (Gmail, Gigamail,etc) o Blogger.
Puedes hablar de lo quieras y tu mensaje quedarán en la página principal durante 15 dias, con posibilidad de ampliarlo según la audiencia.
Los temas propuestosserán publicadospor orden de recepción e intercalados entre los que serán directamente invitados por VALVULA DE ESCAPE.
Queremos escucharte, atrévete, destápate y habla.



Només cal que facis el teu comentari i mantenir un to respectuós i sense desqualificacions personals. Respectar la dignitat de les persones no et restarà força per criticar els seus actes. Gracies
Sólo has de realizar tu comentario y mantener un tono respectuoso y sin descalificaciones personales. Respetar la dignidad de las personas no te restará fuerza para criticar sus actos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Només cal que facis els teus comentaris i mantinguis un to respectuós i sense desqualificacions personals. Respectar la dignitat de les persones no et restarà força per a criticar els seus actes.
Gràcies.
Sólo has de realizar tus comentarios y mantener un tono respectuoso y sin descalificaciones personales. Respetar la dignidad de las personas, no te restará fuerza para criticar sus actos.
Gracias